020 637 4128
info@nicefacilities.nl

Over ons

Faciliteit in of om uw bedrijfspand

Nice Facilities is een dynamische allround facilitaire dienstverlener met ruime ervaring in het dagelijks beheer van bedrijfspanden. Wij richten ons met name op vastgoed eigenaren die het facilitaire beheer van hun pand(en) uit handen willen geven en op organisaties die bedrijfsruimte huren en zelf geen facilitaire afdeling hebben, maar wel behoef te hebben aan ondersteuning op dit vlak.

Van het leveren van een permanente huismeester of receptioniste op uw locatie tot eenmalige assistentie bij uw evenement, wij hebben overal een oplossing voor. Met onze dienstverlening nemen wij u een hoop werk uit handen zodat u zich kunt richten op uw core-business.

Onze dienstverlening bestaat uit de volgende onderdelen:
– Signaleren en registreren van gebreken in en om het pand
– Reparaties en klein onderhoud
– Eerste aanspreekpunt voor de gebruikers van uw pand
– Aansturen van aannemers, monteurs, installateurs, e.d.
– Ontvangst klanten en andere bezoekers
– Toezicht houden
– Sleutel- en alarmbeheer
– BedrijfsHulpVerlening (BHV)
– Receptie
– Beveiliging
– Postkamer en repro

Onze werkwijze karakteriseert zich door flexibiliteit, open communicatie en oplossingsgerichtheid.

Doordat wij verschillende ervaren huismeesters in dienst hebben kunnen we flexibel inspringen op veranderende omstandigheden. We kunnen in overleg op elk gewenst moment van de dag voor u klaar staan.

Wij vinden het erg belangrijk om open en helder met onze klanten te communiceren. Dit bent u als opdrachtgever uiteraard, maar ook naar uw personeel en uw klanten hanteren we dezelfde waarden. Als u ons in dienst neemt zijn wij namelijk ook uw visitekaartje. Daarnaast is het erg belangrijk om precies te weten wat u van ons verwacht en kunnen wij u inzicht geven in wat er speelt in het gebouw. Zo kunnen we problemen meteen oplossen en bepaalde situaties voorkomen.

“Geen probleem, dat gaan we regelen!” is iets wat u vaak van ons zult horen als u ons in dienst neemt. Wij zien altijd mogelijkheden en zullen al het mogelijke doen om tot het gewenste resultaat te komen.

Wij hebben jarenlange ervaring met het beheren van multi-tennant gebouwen, ofwel bedrijfsverzamelgebouwen.

 

Neem voor een vrijblijvende offerte contact ons op